Meditative music with mantras, songs and soundhealing.  
An opportunity to get in touch with the heart and rest in the music and its message.

 Namasté

Jun14

Radical Devotion Music Sáráhkkás festival

 —  —

Gamle Eidsfoss, Markenrudveien , 3095 Eidsfoss

Radical Devotion har den store glede av å spille på Sáráhkkás samisk urfolkfestival.

Sáráhkkás er et familievennlig rusfritt arrangement, skapt i samarbeid med Holmestrand kommune og Sametinget. ​ TEMA FOR FESTIVAL 2024: NOAIDEN ​ Sáráhkkás samisk urfolkfestival er et sted hvor mennesker møtes på tvers av kulturer, i den menneskelige møteplassen: hjertet. Sáráhkká er kjærlighets- og fruktbarhetsgudinnen. Symbolsk tenner hun ild i enkeltpersonens hjerte for å hjelpe personen å komme i kontakt med personens egen kjærlighetskraft og sjelsbevissthet. Resultatet er det du "føder" – det du bærer inn i verden. ​ Sáráhkká er nært forbundet med dyrs og menneskers tilblivelse. Ved å fokusere på hennes kraft setter vi fokus på den gode kraften som er iboende alle. Slik kommer vi i harmoni med Moder Jord, dyr, planter og alt liv som er forbundet med skapelse og frembringelse. Slik skaper vi et liv i samklang med økologisk bevissthet. Slik kan vi leve i tråd med naturens verdigrunnlag. ​ Hvordan opplever dagens moderne menneske naturen? Hvordan møter vår egen indre natur det ytre landskap? ​ På festivalen kan du dele dine erfaringer med andre. Her får du muligheten til å skape, bring glede, eller bare være i øyeblikket. Vi tilbyr musikk, workshoper, slagsboder, økologisk mat, fortellinger, seminarer, underholdning og foredrag. Du får også muligheten til å bli kjent med utstillere fra Norge og Sápmi, samt fra urfolktradisjoner i andre land — alt fra sjamaner til artister, utøvere og kunstnere. ​ Vi ser frem til å møte deg. ​ Bures boahtin – velkommen!

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en stillhet og uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon, en høyffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet.

Radical Devotion har over tre millioner views på Youtube: https://youtube.com/@RadicalDevotion Hjemmeside: https://radicaldevotion.no/home Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ZrvCxLR1bqL0stYIecugE

https://www.sarahkkas.com/sarahkkas-samisk-urfolksfestival

Jun22

Radical Devotion Mantrakonsert - Jeløy Yogafestival 2024

 —  —

Yogy, Værftsgata 2, 1511 Moss

Yogy ønsker velkommen til Jeløy yogafestival 2024 i Torderødparken (på nedsiden av Jeløy kirke/bak Torderød skole) lørdag 22. juni kl. 10.00 – 19.00.

Save the date! Vi gjentar suksessen og arrangerer Jeløy Yogafestival igjen lørdag 22. juni 2024. Early bird billetter er tilgjengelige frem til 1. februar 2024. Håper vi sees til nok en magisk dag i parken fylt med yoga, meditasjon, dans, smil, smittende latter, deilig ro og gode energier! ☀️🌈🌸🌳📿🧘‍♂️✨🙏🏻🤸🏻‍♀️🌿🧘‍♀️🕉️💕 Programmet til årets festival er klart! Vi gleder oss til en magisk dag med noe for alle nivåer. 🤎🕯️🤲🏻 10.00-10.50 Yin Yoga med Yasmin 11.00-12.00 Advanced Vinyasa med Yasmin 11.00-12.00 Introduksjon til Ashtanga Primary Series for nybegynner med Roseanna (inne i studio) 12.10-13.10 Mini Ashtanga Primary Series workshop for øvede med Roseanna (inne i studio) 12.10-13.10 Fredsyoga - Gi slipp & Finn ro med Heidi fra Studio Shanti 13.10-14.00 Felles lunsjpause: Cultivate fra Oslo tilbyr forhåndsbestilling av de deiligste veganske retter og drikke til lunsjen vår. Mat og drikke leveres i parken til de som har bestilt. Mer info kommer senere. 14.00-15.00 Gongbad med Julia 15.00-16.45 Tradisjonell Hatha med Marion 16.45-18.00 Restorativ & Yoga Nidra med Breathwork med Stine Nathalie 18.00-19.00 Musikkmeditasjon/Kirtan konsert med Radical Devotion (inne i studio)

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en fullspekket dag i yogaens navn

Early-bird pris ved påmelding før 01.02.2024: 399,-/medlem og 499,-/ikke-medlem

Pris ved påmelding etter 01.02.2024: 549,-/medlem og 649,-/ikke-medlem

New Single Release!
“There is Nothing”

 

New music from Radical Devotion 🎶❤️🙏
With text by Trond where he expresses his relationship to the great mystery and our true essence.

A song to listen to in savasana, as meditation or when you need a break from everyday life.
We hope you like it and that it can contribute to inner calmness and peace.

There is Nothing (Lyrics)


“There is notting I know 
About the great mystery 
We can try and learn 
From who think they know

May there be peace of mind

There is notting I have gained 
through these years
 
Still is the same

Notting to try to learn 
Notting to earn 
Notting to burn

Notting to try to be

Notting is me

Notting is free
  
May there be peace of mind”

Vocals, all instruments, music and production: 
Trond Erland Trilokesh Sigvartsen
Vocals: Linda Grahn

Listen here: 

Radical Devotion Music: https://www.radicaldevotion.no/music

Spotify: https://open.spotify.com/album/2nk9CLj37yLnPaSVe8C1Dz?si=2Nf4r346S6SFmgPrm6Mxew

YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l8pWBriMf6R9dYGDTlD4apKE7hi6yU2qc&si=ZGrhO1iptvBaX6Jc

Apple Music: https://music.apple.com/no/album/there-is-nothing-single/1701871926https://

Tidal: tidal.com/browse/album/309997060


 

New Single!
Mul Mantra - Radical Devotion live Oslo 2016 (remastered) 

Now on all streaming platforms

Subscribe to our mailing list

* indicates required